Meteen naar de inhoud
Home » Waarom? De passie

Waarom? De passie

Waarom dit werk? Is het mijn passie? Het is het mooiste beroep van de wereld. Geloof dat alle pijn oude pijn is. Onder alle ziektebeelden, relatieproblemen en coaching vraagstukken liggen onverwerkte traumatische ervaringen met angsten opgeslagen. Cliënten onderschatten vaak de impact van een trauma op de ontvouwing en samenhang van hun gehele leven. De oorzaak van een levenspatroon in iemands leven helpen te herkennen is het mooiste coachende en “helende werk”. De dankbaarheid van cliënten door verbetering van de levenskwaliteit is immens. Elke geholpen client is bovendien een bijdrage aan de collectieve spirituele ontwaking  door hartzeer op te ruimen. Waar komt de  drang om cliënten met trauma’s en ziektebeelden te helpen vandaan?

passie voor beroep
Passie?
  • Was de overlevende van een drieling met schuldgevoel en rouwverdriet. Die doodsstrijd als embryo herhaalde zich later in mijn leven in de strijd op leven en dood met 2 banken. Huisvestiging verliezen, restschuld en overkreditering bewijzen. Het vechten tegen onrecht is de kernwaarde van Melchizedek. Rug recht houden en innerlijke bron – het innerlijke hemelse huis – beschermen is de les. 
  • Ben op 16de via walk-in techniek tijdens een verkeersongeluk in deze dimensie geïncarneerd. Mijn biologische familie van zowel de moeder als vader lijn hier op aarde zijn niet mijn spirituele lichtkracht familie. Er is een grotere lichtkracht nodig om het menselijke leven en leed op Aarde te verlichten. 
  • Mijn biologische vader dronk zich langzaam dood en verdronk in zielsverdriet. Een afwezige vader. Vluchten in obsessies en verslavingen is een doodlopend spoor. Een tijdelijke verdoving voor de pijn. Naar de lage eigenwaarde en de onderliggende trauma pijn toegaan pakt de oorzaak aan.
  • Mijn biologische moeder trok het op een gegeven moment niet meer en deed een zelfmoordpoging. Kon haar redden op mijn 19de door naar de stem van mijn ziel te luisteren en naar huis te gaan

Door op deze en andere levensgebeurtenissen met loutering innerlijk te reflecteren en vanuit zielsbewustzijn te omarmen – groei je als mens. Ben mijn hele volwassen leven over de hele wereld op zoek gegaan naar spirituele leraren vanuit verschillende religies. Doel de wind in de zeilen te krijgen. Hiermee is het mogelijk om ook jou te helpen. Wil je ontsnappen uit de mentale gevangenis van het leven volgens een ideaalbeeld met normen, waarden, overtuigingen en zelfoordeel met veel energieverlies? Dan kan je ook bij zingeving en passie komen.