Meteen naar de inhoud
Home » Vastgelopen in je leven?

Vastgelopen in je leven?

Vastgelopen in je leven of samen vastgelopen in een relatie? Er zijn grofweg 5 blokkades van uit de levensbloem te duiden in ieders leven. Deze kennis over emoties en het leven is gebaseerd op de Heilige Geometrie. Het innerlijke licht kan door het opheffen van blokkades steeds verder schijnen. Leder mens is hetzelfde qua blauwdruk en de innerlijke licht container. Door zielsverdriet lekt jouw levensenergie in 1 of meer lagen weg. Zie ook de 5 pijlen van de Innerlijke licht expansie in de onderstaande figuur ter verduidelijking. Het innerlijk licht schijnt dan niet meer tot jouw maximale potentieel. Dit heeft grote impact op jouw leven qua Werk & Inkomen, Relaties, Gezondheid en Persoonlijke Groei.

Expansie van het innerlijke licht
Expansie van het innerlijke licht

Bij elk van de 5 onderstaande groeifasen treden er specifieke ziektebeelden, emoties en nieuwe uitdagingen op. In elke laag kan je vastgelopen zijn. Het is makkelijk om deze groeifasen nu zelf te herkennen. Door de (h)erkenning kan er een grote frustratie naar boven komen. Hoe komt het dat je dit niet eerder wist? In welke groeifase zit je nu vast? Dit bewust worden is stap 1!

1 VERVEELD VOELEN, ZINGEVING EN TROTS

Je bent hier met jouw geest op aarde in dit lichaam maar je weet niet waarvoor. Je eigenwaarde is laag en je kent jouw natuurtalent niet. Je weet niet hoe je waarde kan toevoegen aan de samenleving of grote impact kan hebben op het leven van anderen en daarvoor waardering ontvangen. Je kan je verveeld voelen. Een doel van jouw ziel ontbreekt. Je dient contact te maken met de energie van jouw ziel en haar missie.

2 VASTGELOPEN, KLEM ZITTEN, BOOSHEID OF DEPRESSIE

Je bent vastgelopen en hebt geen energie voor nieuwe initiatieven en ook geen duidelijk plan voor je leven. Bovendien weet je niet hoe je vooruit moet en ambitie ontbreekt. Je hebt last van een depressie. Ook kan je geen kant op en voel je allerlei emoties behalve waar je vrolijk en gelukkig van wordt. Je weet geen uitweg. Kijk of je ouders ook hier last van hadden. Ook kan rouwverdriet van een overleden opa of oma of een overleden ouder in de vroege kindertijd voor een depressie zorgen. Het is allemaal een variant op boosheid.

3 MOEILIJK TERREIN KIEZEN EN VLUCHTGEDRAG

Je kiest alsmaar moeilijke situaties en omstandigheden uit om een schouderklopje te krijgen. Je wilt gezien worden. Zodra je deze waardering hebt ontvangen, ga je direct weer een nieuwe uitdaging aan. Je plukt nimmer de vruchten van jouw inspanning. Het ontbreekt aan erkenning en herkenning. Verslavingen zijn de verdoving bij tegenslagen. Je bent vastgelopen in verlangende gehechtheid patronen.

4 VASTGELOPEN EN ALSMAAR BEVESTIGING ZOEKEN OM ZELF STAPPEN TE ZETTEN

Je mist inspiratie en zoekt daarom altijd eerst bevestiging bij een ander voordat je zelf een stap zet. Of je werkt altijd samen met iemand anders voordat je zelf een stap zet. Je hebt geen contact of geen vertrouwen in jouw eigen bron van innerlijke wijsheid. Je zoekt nog steeds bevestiging van jouw vader, moeder of manager. Het ontbreekt aan acceptatie. Je bent vastgelopen doordat je zelf geen stap durft te zetten. Bovendien kan jaloezie een rol spelen.

5 MEEBUIGEN ONDER DRUK EN TE KLEINE RUIMTE INNEMEN

Je wilt jouw rug rechthouden maar er wordt een steeds grote druk op je uitgeoefend. Dominante en of narcistische personen breken telkens bij je in en stelen jouw levensenergie. Als je maar heel even met hun belang of een deel van hun belang instemt, gaat je hart open vanuit compassie. Dit is jouw valkuil. Rug rechthouden en jouw innerlijke bron heel goed beschermen. Je loopt vast doordat je keer op keer over je hart strijkt. Je wordt in een te kleine ruimte geduwd waardoor je onzeker of angstig bent.

vastgelopen in de wielen van onze ziel
De wielen van onze ziel

Zie je graag eerdaags in Pasanta. Analyseer samen in Life Coaching waar je bent vastgelopen in je leven of relatie.