Meteen naar de inhoud
Home » Magnetiseren strijker of magnetiseur

Magnetiseren strijker of magnetiseur

Magnetiseren wordt wordt ook wel energetische therapie genoemd. De therapeut heet in de volksmond een magnetiseur. Sceptici vinden magnetiseren onzin. Het is een vorm van natuurgeneeskunde waarbij handoplegging wordt gebruikt. Magnetiseren is niets anders dan de overdracht van universele energie van de therapeut naar de cliënt.

Magnetiseren om te genezen

De magnetische vorm van genezing (healing) is iets dat iedereen van nature doet. Je geeft je energie aan jezelf, aan een ander persoon of bijvoorbeeld aan een dier, waardoor magnetiseren daadwerkelijk geneest. Vroeger in je kindertijd legde je vader of moeder al een hand op de zere plek zoals je knie of hoofd om je te troosten.  Je wist toen nog niets van magnetiseren.

Het nadeel van magnetische genezing is dat je als behandelaar door jouw eigen energie te geven leeg en moe kunt worden. Je energie is immers niet onuitputtelijk. Daarom gebruikt de magnetiseur altijd de energie van het universum, die onuitputtelijk is en deze via de handen overdraagt. Iemand die magnetiseert, werkt als een kanaal: hij of zij is het kanaal. Dit is waar magnetiseren over gaat.

magnetiseren door magnetiseur
magnetiseren

Magnetiseren betekenis … wat precies?

Iedereen kan magnetiseren leren.  De overdracht van gerichte energie is echter iets dat je ontwikkelt door training en oefening. Magnetiseren is veelzijdiger dan energieoverdracht. Het is gebaseerd op een holistische kijk op de mens, waarin de mens bestaat uit chakra’s (energiecentra) en energielichaam (aura). Door de energieoverdracht (magnetiseren) door de magnetiseur wordt oude, overtollige en negatieve energie verwijderd en vervangen door nieuwe, schone en positieve energie. Het doel is om het zelfherstellende genezende vermogen te activeren.

spiritueel ontwaken door magnetiseur
spiritueel ontwaken

Tips van een magnetiseur

Je doet het tenslotte allemaal zelf! De magnetiseur begeleidt en ondersteunt je hierbij alleen. Jij beslist (meestal onbewust) of jij je beter wilt voelen of niet en of jij je zelf verder qua persoonlijke groei wilt ontwikkelen.

Door energie met een hogere verfijnde trilling van de magnetiseur te ontvangen wordt je bevrijd van dit zielsverdriet en pijn van oude traumatische ervaringen.  Hierdoor kun je een pad bewandelen dat je in verbinding brengt met jouw ziel. De is omringd en doordrongen van de blauwdruk uit de levensbloem. Dankzij de oefeningen welke wij in boekvorm, als therapeut en in onze retraite trainingen aanbieden, kan je dit proces zelf voortzetten en versnellen. Klachten na magnetiseren kan ook zijn dat alles op zijn kop staat in het leven door inzichten. Met reflectie oefeningen kan je jouw overtuigingen, gedachten, negatief gedrag en patronen waar je in vast zit veranderen. Een magnetiseur kan dus veel impact hebben om de client zijn of haar leven.

Magnetiseren samen met hooggevoeligheid

Het magnetiseren door de energetisch therapeut ondersteunt je hierbij. Het is een eeuwenoude methode die onevenwichtigheden in energiecentra helpt oplossen. Magnetisatie kan ook preventief zijn. Door positieve en liefdevolle energie door te geven, zijn blokkades minder waarschijnlijk. Energie stroomt immers vrij door je lichaam en verwijdert overtollige ballast. Magnetiseren leren kan helpen met omgaan met hoogsensitiviteit en jezelf beschermen tegen prikkels uit de omgeving.

Bereikbaarheid praktijk magnetiseur regio Haarlem

Als alternatieve genezer biedt ik ook online in het Nederlands en in het Engels magnetiseren diensten aan. Voor een face2face intake gesprek is de praktijk goed bereikbaar in de volgende omliggende plaatsen vanuit de regio.  Heemstede, Bennebroek, Haarlem, Hoofddorp, Zwaanshoek, Vogelenzang, Overveen, Bentveld, Zandvoort, Vijfhuizen, Bloemendaal, Santpoort-zuid, Santpoort-noord, Hillegom, Lisse, Sassenheim, Aerdenhout, Driehuis, Amsterdam, Zwanenburg, IJmuiden, Velserbroek, Velsen-Zuid, Halfweg en Badhoevedorp. Voor vervolg sessies kan magnetiseren ook op afstand als dat de voorkeur heeft qua reisafstand.

Dit alles ervaar je tijdens een bezoek aan mij als magnetiseur. Magnetiseren ervaringen lees je bij klanten vertellen. Een vorm van natuurgeneeskunde of alternatieve genezing door een magnetiseur. Er is geen verschil tussen magnetiseren en een Reiki behandeling. Een Reiki behandeling is slechts een Oosterse naam voor magnetiseren.