Meteen naar de inhoud
Home » Reiki behandeling hoe werkt dat?

Reiki behandeling hoe werkt dat?

reiki-behandeling

Reiki behandeling door een Reiki Therapeut of paranormaal genezer geeft je niet alleen maar energie. Jouw immuunsysteem wordt versterkt evenals de natuurlijke immuniteit. Dit versterkt de weerstand en voorkomt het krijgen van allerlei ziektebeelden en of verlicht de symptomen hiervan.  Er kan ook een gehele genezing plaatsvinden. Hoe vaak een Reiki behandeling nodig is hangt af van het ziektebeeld of de hulpvraag.

Therapie vorm Reiki behandeling

Zodra je een genezer bezoekt, doe dit dan bewust. Realiseer dat je weet wat een Reiki behandeling inhoudt en dat je weet wat het betekent. Zodra je er bewust voor kiest dan helpt het jouw fysieke en mentale ongemakken te genezen. Dankzij de filosofie brengen we weer een verbinding tot stand met jouw oorspronkelijke energiebron van jouw ziel. Deze energie stroomt niet alleen door jouwzelf maar ook door alle andere mensen. Dit is de zogenaamde blauwdruk energie of overziel. Het is verantwoordelijk voor alle materie en geestelijke energie, evenals voor alles wat leeft en beeft. Dit betreft dus alle levende wezens op de planeet en in het universum. Een Reiki behandeling brengt je weer in balans zodat je een goede fysieke en mentale conditie verkrijgt. 

Het aanpakken van de onderliggende oorzaken staat centraal

Een serie van Reiki behandelingen geneest de hele mens met al haar gelaagdheden. Door naar de oorzaken van klachten te gaan en niet alleen naar de symptomen te kijken. De aandoening word met deze aanpak genezen of de symptomen worden verlicht. In een holistische kijk op de wereld hebben klachten een spirituele, emotionele, mentale of fysieke oorzaak. In het figuur hieronder kijken we onder water naar het opgeslagen hartzeer in jouw onderbewustzijn.

Dit zijn met name angsten opgeslagen in zielsverdriet. Onverwerkte traumatische gebeurtenissen. De filosofie beschouwt dit niet als negatief, maar als onderdeel van onszelf. Jouw eigen ziel of onderbewustzijn. Hiermee ontstaat de mogelijkheid dat alle fysieke en mentale problemen verminderen en zelfs helemaal verdwijnen. De zware traumatische energie komt weer in beweging door een reiki behandeling. 

Vertrouwen in Reiki behandeling als sleutelwoord

Er wordt van jou verwacht helemaal op de energie – de blauwdruk – te vertrouwen. Als Reiki therapeut geef je nooit meer energie of inzichten aan de client dat hij of zij qua proces aankan. Bij de Reiki behandeling neem je met losse makkelijk zittende sportieve kleding plaats op de behandeltafel. Dit ondersteunt bij de diepe innerlijke rust en fysieke ontspanning. 

Reiki behandeling
Reiki behandeling

Handoplegging een magnetische behandel vorm

Tijdens de reiki behandeling voorziet de therapeut jou als  patiënt van universele energie. Dit is zo krachtig dat er geen muziek en ook geen wierook wordt gebruikt om de patiënt te kalmeren.

Reiki behandeling op afstand de stralende behandelwijze

Een behandeling of healing op afstand is routinewerk. Een reiki behandeling geven, gebeurt sowieso al jarenlang 15 minuten lang bij elke client in de praktijk op 3 meter afstand. Bij jou thuis kan ook en dan is het wederom handig om gemakkelijke sportieve kleding te dragen. Als therapeut stuur ik vervolgens universele Heilige Geometrie vormen naar de client. In Reiki heten dit de symbolen van universele energie. 

Zie je graag in mijn praktijk

Een Reiki behandeling kan 100% online in het Nederlands, Spaans en in het Engels. Bij voorkeur een face2face intake gesprek in mijn praktijk in Heemstede. Daarna ben ik optioneel goed bereikbaar voor vervolgsessies in de volgende omliggende plaatsen vanuit de regio. Bennebroek, Haarlem, Hoofddorp, Zwaanshoek, Vogelenzang, Overveen, Bentveld, Zandvoort, Vijfhuizen, Bloemendaal, Santpoort-zuid, Santpoort-noord, Hillegom, Lisse, Sassenheim, Aerdenhout, Driehuis, Velsen-Zuid, Velserbroek, IJmuiden, Amsterdam, Zwanenburg, Halfweg en Badhoevedorp. Zie je graag eerdaags in mijn praktijk voor een reiki behandeling.

Spirituele groei de reiki behandeling betekenis

Deze oosterse geneeswijze of geneesmethode helpt ook bij het ontwikkelen van spirituele groei. Gedurende de Reiki behandeling maar ook dagen erna ervaar je ongekende rust, zowel fysiek als mentaal. Jouw energie huishouding stroomt beter door je hele lichaam en laat je gedachten en oude overtuigingen varen. Net zoals magnetiseren beïnvloedt Reiki ook ons onderbewustzijn en stimuleert automatisch het genezingsproces. Alle soorten giftig afval dat zich ophoopt in lichaamsweefsels worden  afgevoerd. Dit creëert een hoger bewustzijn. Je wordt hierdoor naast jezelf ook meer bewust van allerlei situaties die om je heen plaatsvinden. Dit is het neven effect of enkele van de symptomen na een reiki behandeling!