JyotishaTat

Van overleven naar Leven

Migraine met neurologische uitval

migraine en neurologische uitval

Migraine met neurologische uitval duiden lukt het best door de symptomen te koppelen aan de blauwdruk van de ziel met haar vijf bollen of wielen. Aan elke energiebol is een emotie gekoppeld en bovendien een zintuig en een helder zintuig.

Lees verder

Migraine met aura en de pil

migraine door pil

Een meisje wordt geboren met een nest van 512 eicellen. Dit aantal wordt ook weerspiegeld in de blauwdruk van de ziel met 8 * 8 * 8 = 512 energiebollen. Vanaf het jaar en de maand van haar eerste menstruatie wordt haar energiesysteem gereinigd tijdens elke menstruatie. In de stopweek is oestrogeen niveau lager en komen oude eigenwaarde emoties omhoog.

Lees verder

Migraine Aanval Oorzaak

hoofdpijn oorzaken

Migraine aanval oorzaak uit de kindertijd 1 hoofd geraakt 2 boze volwassene welke zich op jou afreageerde. Nu ben je zelf niet aardig? Althans je hebt het idee dat jezelf niet aardig bent en staat daarom als maar klaar voor anderen om aardig gevonden te worden. Ook kan je jouw zelf niet mooi vinden en daarom een creatief beroep hebben om als maar mooie dingen te ontwerpen en te maken.

Lees verder

Migraine door pil of door lage eigenwaarde?

migraine door pil

Migraine door pil is gerelateerd aan oude emotionele lading. Jonge vrouwen krijgen juist door hun anticonceptie pil gebruik last van migraine. De verschijnselen vinden plaats in de stop week. Was je in de week voor je ongesteldheid altijd al kribbig, depressief en had je hoofdpijn?

Lees verder
1 2 3 10
DutchEnglishGermanItalianRussianSpanish