Energetisch Therapeut Waarom?

Waarom anderen helpen bij levensuitdagingen?

jyotisha tat energetisch therapeut
jyotisha tat energetisch therapeut

Energetisch therapeut ben ik niet helemaal vanzelf gaan doen. Mensen die ten einde raad waren bellen vaak brutaal privé aan. Dit hoorden ze via via blijkbaar. Op 1 of andere manier wilde het universum mij iets duidelijk maken. 

Energetisch Therapeut en geluk via de shri yantra
energetisch therapeut en gezondheid en geluk via de Heilige Geometrie

Wat doe je als therapeut?

Een energetisch therapeut werkt ondermeer met het uitlijnen van patiënten m.b.v. de heilige geometrie.

Deze geometrische figuren zijn van oudsher in de kloosters van alle religies zeer geheim gehouden. Ze vertegenwoordigen een goddelijk aspect van de creatie en maken deel uit van onze blauwdruk. Het ontwerp waarlangs onze celdeling groeit van de eerste cel naar miljarden lichaamscellen.

goddelijke blauwdruk
goddelijke blauwdruk van de ziel

Naarmate jouw trauma eerder in jouw leven plaatsvond is de impact van het onderbewuste groter. Zie energetische therapie voor meer informatie hierover qua celdeling en zwangerschapsfasen.

Afwijzingen door verkeerde spoor

In 2009 raakte “ik” door de crisis mijn ICT werk kwijt.  In 1 jaar veel solliciteren en bijna 4.000km afgelegd. Geen resultaat. De gedachte kwam bij mij op “Wat gaat er wel vanzelf in mijn leven?”. Waar krijg ik wel waardering i.p.v. afwijzing na afwijzing. Energetische therapeut wordt je niet 123 als je vergoedingen wil laten vergoeden door de zorgverzekeraars.

Wat ging er wel van zelf toen ik nog geen energetisch therapeut was?

De velen mensen welke ik in 20 jaar van migraine hoofdpijn afhielp flitsten voorbij. Een ziekte van Crohn client en hernia patiënten. Hoe kwam het dat ik het natuurtalent welke aan mij kleefde niet inzette om full time hiermee aan de slag te gaan? Het was toch wel allemaal bijzonder. Er moest ook brood op de plank komen voor mijn gezin.

Geen gewone energetische therapeut door clienten problematiek

Als walk-in trek ik clienten aan met een ten einde raad situatie. Daarom mag ik heel mooi en dankbaar werk doen. Je kan ook zeggen dat clienten naar me toe worden gestuurd vanuit de geesteswereld.

Een bijkomende uitdaging is dat de clienten welke op mijn pad komen steeds zwaardere klachten hebben. Bovendien hebben ze meestal systeem klachten. Een aantal ziektebeelden welke met elkaar samenhangt. De verwachtingen dien ik goed te managen. En zelf nederig blijven ondanks dat er zich wonderen voordoen.

Clienten met ziektebeeld kanker

Er kwamen steeds meer mensen met het ziektebeeld kanker naar mijn praktijk. Ze ondergingen makkelijker de reguliere behandelingen en hun haar bleef ondanks de chemotherapie op hun hoofd zitten. Vraag me niet hoe het kan. Weer iets wat helemaal vanzelf gebeurde.

Merkte dat ik kanker patiënten als energetisch therapeut sowieso heel goed kon helpen met hun emoties en diepe zielsverdriet. Los van het feit of ze bleven leven. Personen waar ze 15 jaar niets van gehoord hadden, kwamen spontaan aan hun ziektebed om voor hen de pijn te kunnen verwerken. Vraag me weer niet hoe dit kan. Het is wederom een proces wat zich automatisch voltrekt. Leerde dat niet iedereen hoeft te blijven leven om een goede bijdrage te leveren. 

Clienten nagenoeg in psychose

Als energetisch therapeut kan en mag je clienten met psychoses niet behandelen. Het betekent door verwijzen naar de GGZ. Wat als clienten daar tegen aanzitten of al meer dan 10 jaar behandeld zijn met anti depressie en anti psychose middelen? Het blijkt dat deze clienten zielsverdriet van ouders en voorouders met zich meedragen. Hiertoe kan ik mijn medium kwaliteiten inzetten om verbanden duidelijk te krijgen.

Wat doe je als een client worstelt met zielsverdriet wat niet van hem of haar is? Het is overerft! De saboteurs zijn extreem heftig. De client is zichzelf niet bewust dat het geen eigen probleem is. De client blijft in een groef hangen van een oude langspeelplaat (LP). Elke keer maar weer dezelfde houding qua angsten en frustratie. Elke keer dezelfde overpeinzingen. Er is moeilijk beweging in te krijgen.

De client zit tegen een psychose aan. Doordat ik via mediumschap de mogelijkheid heb om met voorouders te spreken, kan ik de client duidelijk maken dat het gedrag van moeder of bijvoorbeeld opa afkomt. To see is to be free geldt in deze. Ben dan op dat moment een paranormaal energetisch therapeut. Of welke naam je er ook aan wilt geven. Zodra je de verbanden, samenhang of in een duurder woord de synthese ziet van je leven over meer generaties heen dan gaat de energie weer stromen. De psychose lost dan langzaam op. 

De reviews op de Facebook pagina ParanormaalGenezer en ervaringen met de paranormale geneeswijze op deze website beschrijven waarom je het doet. Veel dankbare clienten. 

Waarom energetisch therapeut?

Dus het antwoord op die waarom vraag is: 

Doordat het vanzelf met weinig inspanning gaat en er een giga impact is op de levenskwaliteit en of manier van levensbeëindiging van clienten.

Een aan mijn ziel klevend natuur talent.

Daarom ben ik – welke naam je er ook aan wilt geven – paranormaal genezer, levenscoach, relatie coach, spiritueel coach, slaap coach, stress coach, burnout coach, single coach, business coach en ja ook nog energetisch therapeut.