Meteen naar de inhoud
Home » Werkwijze of aanpak

Werkwijze of aanpak

Aanpak werkwijze therapeut

Aanpak? Een Oosterse aanpak welke totaal anders werkt dan dat het Westerse mentale denken verwacht. Kijk holistisch naar de client en betrek het leven vanaf de conceptie hierbij. Ook de karmische wind die waait vanuit de 7 voorafgaande generaties van beiden families is belangrijk om in ogenschouw te nemen. Vertrouw hierbij op mediumschap – de altijd aanwezige extra hulplijn. Nodig omdat mensen geen herinneringen hebben van hun eerste 7 levensjaren.

Vanuit hartzeer uit die periode wordt je het meest op de proef gesteld. Het creëert emotioneel de zwaarste en meest langdurige levenspatronen. Samen met helpers wordt er gewerkt met de kracht van de Heilige Geometrie van de Levensbloem. Door de toepassing van deze oude kennis bij traumaverwerking en spirituele genezing zijn de effecten veel krachtiger een ook structureler van aard. Lees o.a. de aanbevelingen van Hoofdpijn en Migraine cliënten, welke jarenlang met hoofpijnklachten kampten. Spoor met deze oude zeer geheime kennis over 26 vormen super krachtig jouw zelfgenezend vermogen aan. Ze representeren jouw celdeling volgens de groei van de blauwdruk. Dit is pas energetische therapie

Wil je weer fleureren en het leven weer toelachen? Ervaar dan de helende kracht en ook een fase van grote verontrusting van jouw mentale denken!  Herken het franse woord fleur of bloem in het Nederlands. De Heilige Geometrie van de levensbloem. 

Hoe werkt de blauwdruk therapie op zielsniveau

Via blind vertrouwen in de kracht van de Goddelijke blauwdruk van de gouden levensbloem. Dit symbool is gevonden in tempels en grotten over de hele wereld. We groeien via deze blauwdruk van 1 cel naar miljarden cellen. Tijd bestaat niet in de blauwdruk en zeker niet bij trauma’s en gezondheid. Toch stoppen we krampachtig pijnlijke gebeurtenissen het liefst onder het tapijt. Weinig mensen beseffen dat ze jarenlang voor vermoeiende levenspatronen en pijn in gewrichten en wervelschijven zorgen. Traumaverwerking kan door het OUDE gevoel – diep in ijs opgeslagen in de blauwdruk –  in het NU te ontdooien. Via een speciale energetische behandeling. Je gaat in jouw dromen alles verwerken. Overdag wordt je dan bewust van de echte oorzaak en of het wel jouw probleem is. Deze met wortel en tak therapie is permanent, geen gesprekstherapie en anders dan de EMDR omleiding. De blauwdruk is het wonder zelf. De blauwdruk therapie is de diepste manier van communiceren tussen therapeut en client. Raakt dit je in je hart? Je kan naast mijn praktijk bezoeken ook kiezen voor de Heilige Geometrie blauwdruk retraites voor spiritueel ontwaken.

Wat is de echte pijn achter ziektebeelden en psychische problemen?

Veel ziektebeelden, een burnout, relatieproblemen, een lage eigenwaarde, je zelf verveeld voelen, depressies en slaapproblemen zijn qua pijn niet van nu. En ook vaak niet van jouwzelf. Er ligt iets ouds aan ten grondslag in jouw onderbewustzijn in de blauwdruk. Betrek ook het verblijf in de baarmoeder en de eerste 7 jaar van je leven hierbij. En bovendien het leven van je ouders en grootouders. Weinig geheugen of informatie over die periode en hun innerlijk gevoelsleven? Mijn mediumschap kwaliteiten bieden dan die extra hulp.

De Levensbloem Wielen
De Levensbloem Wielen

De kracht van de Gouden Levensbloem

Een wonder van de blauwdruk vindt continue plaats doordat elke 7 jaar alle cellen worden vervangen op 16 na. Jij bent sowieso dat Goddelijke wonder van die celdeling. Maak contact met de lagen van jouw ziel!  Rondom Heilige Geometrie vormen hangt een groot mysterie en er worden magische krachten aan toe geschreven. De oude bronteksten zijn allemaal in geheimtaal en alleen leesbaar voor ingewijden. 

Voor mij is dit spirituele wetenschap of de kennis van onze eigen oerkracht. Het vergt spirituele initiaties, een jarenlange studie met openbaringen via de verbinding met de ziel, activering van de rechterhersenhelft en opening van het derde oog. Het beschrijft het met onze gewone ogen onzichtbare hemelse huis. Jouw ziel en onze collectieve overziel. Je kunt spiritueel veel meer door in jouw volledige licht van jouw ziel te gaan staan. Jouw volledige lichtkracht te benutten. De eerst stap is de verbinding met jouw ziel herstellen, waardoor je – stap voor stap – energielekken kan dichten als gevolg van oud hartzeer. 

De levenslange beoefening en Boeddhistische geneeskunde

In de filosofie van het Tibetaans Boeddhisme is die kennis en ervaring wel terug te vinden. Heel vaak in geheimtaal om de kennis van oudsher te beschermen. Allereerst mocht niet in verkeerde handen vallen en voor verkeerde doeleinden gebruikt worden. Ten tweede is het nog steeds belangrijk om deze informatie alleen te delen met discipelen welke een gemeenschappelijke motivatie hebben om naar functioneren op zielsniveau door te groeien. De groep vormt een collectief lichtlichaam en elke schakel (ziel) dient gemotiveerd te zijn. Men functioneert als een groep met 1 gezamenlijk doel en 1 gezamenlijke collectieve ziel.

De wijze van genezen is voor 100% een Oosterse geneeswijze. Met name een Tibetaanse manier van genezen met vele Boeddha’s. Elk van deze Boeddha’s staat voor een deel van het lichtlichaam. Te samen vormen ze een mandala van het lichaam. Healing op afstand is hierbij even krachtig als in de praktijk.

oosterse geneeskunde
hart chakra details

Na 25 jaar zelfstudie op de oude authentieke Vajrayana meditaties in geheimtaal ben je nog niet uitgeleerd. Hierboven zie je een representatie van de complexiteit van het hartcentrum en de omliggende centra. Het verbergt een grote schat aan Boeddhistische kennis. Ook de zandmandala’s zijn hiervan een goed voorbeeld. Door jarenlange meditatie – in feite levenslang – kruip je steeds dichter tegen de Boeddha waarvan je het rituele gebed (sadhana) van beoefend. Hierdoor ontwikkel je zielsbewustzijn en stromen er steeds meer goddelijke krachten door je heen.

zand manadala met Heilige Geometrie
zand mandala met Heilige Geometrie