JyotishaTat

Van overleven naar Leven

Energetische Therapie

Home » Therapie hoe werkt dat? » Energetische Therapie

Wat is energetische therapie?

Energetische therapie werkt krachtig door het uitlijnen van patiënten. Dit is een persoonlijke interpretatie en definitie. Wat staat er scheef of is in elkaar gestort in jouw huis of tempel? Welke trauma lading zit in een bepaalde laag? Waardoor stroom de energie niet? Van welke blokkade heb je last? Het is een holistische behandelvorm en is gericht op het zelfgenezend vermogen van de client te activeren. Energetische therapie onzin is te kort door de bocht zodra je de ervaringen van cliënten leest.

Het is ook een spirituele therapie of paranormale therapie. Ook kan het deel uit maken van spirituele huwelijkstherapie indien beiden partners elkaar triggeren en irriteren door oud hartzeer vanuit de zwangerschapsfase of vroege kinderjaren.

energetische therapie taurus
energetische therapie taurus of appel veld vrije doorstroming

Energetische therapie ervaringen van cliënten geen onzin?

Het is geen onzin en zorgverzekeraars geven energetische therapie vergoeding. Mits de therapeut aan de juiste eisen voldoet en de client een aanvullende verzekering en nog een resterend budget voor het desbetreffende jaar heeft.

De ontwikkeling van een energetisch therapeut

Op de energetische therapie opleiding op HBO niveau is het onderwerp van uitlijnen met Heilige Geometrie nimmer behandeld. Elke energetisch therapeut werkt ook anders afhankelijk van het palet aan paranormale gaven in de rol van medium.

Eerst zie je de witte aura laag om cliënten, vervolgens kleuren in de aura, daarna of daarnaast zie je of voel je de condities van de chakra’s en uiteindelijk zie je en voel je de conditie van de heilige geometrie om iemands lichaam heen. Weer later kijk je alleen naar de voltrekking van de healing op afstand en doet een goddelijk aspect het hele werk. Het helderweten bevestigt dat de healing op afstand gereed is. M.a.w. de energetische therapie ontwikkeld zich steeds verder naarmate het bewustzijn van de energetisch therapeut steeds verder wordt opgeschroefd.

energetische therapie
energetische therapie alles stroom net zoals water

De geometrische figuren zijn van oudsher in de kloosters van alle religies zeer geheim gehouden. Ze vertegenwoordigen een goddelijk aspect van de creatie en maken deel uit de blauwdruk van onze ziel. En het ontwerp waarlangs onze celdeling groeit van de eerste cel naar miljarden lichaamscellen. De vormen zijn over de hele wereld gevonden in deze cirkel patronen zoals in onderstaand figuur. Voor de therapie vormt de ziel en de gelaagdheid of zielsopbouw naar mijn inziens de basis. Hiermee geeft je energetische therapie betekenis.

goddelijke blauwdruk
blauwdruk en energieveld voor energetische therapie

Een andere basis is dat bij de energetisch therapeut allereerst zijn of haar eigen rugzak leegt door het onderbewustzijn te verkennen en op te schonen. Pas dan kan je dit proces toepassen op cliënten.

spiritueel ontwaken
spiritueel ontwaken kijk naar het onderbewuste

De eerste 10 celdelingen van ons leven

In deze blauwdruk – de basis voor energetische therapie – en celdeling ontvouwen zich bij elke celdeling nieuwe geometrische patronen welke later de gezondheid in grote mate bepalen.

energetische therapie celdeling
energetische therapie en celdeling

Celdeling verloopt als volgt 1-2-4-8-16-32-64-128-256-512 cellen binnen de ovum of eicel. Zodra je het geheel van 1 deelt door 49 ontstaat het cijfer 0,020408163264128256512. Zie je de celdeling achter de komma? (2,4,8,16,32,64,128,256,512) Is de energetische blauwdruk niet magisch! Deze celdeling of mitose verloopt in het begin langzaam zoals je in bovenstaande illustratie ziet. Elke stap in de celdeling is gekoppeld aan een ander gezondheid systeem binnen de tempel van energievelden binnen en rondom ons lichaam. Energetische therapie kind werkt dus goed omdat er al miljarden cellen aanwezig zijn.

Nummer 49 is in de numerologie het nummer van de creatie en is bovendien het aantal dagen in het Tibetaanse Dodenboek. Een studie van dit boek laat je inzien dat het boek meer over de creatie van leven gaat dan over de dood. Als energetisch therapeut is het wel handig om van deze blauwdruk op de hoogte te zijn. Ga hier nu niet dieper op in. Wel bieden we voor geïnteresseerden een retraite programma om aan de hand van deze celdeling jouw bewustzijn te zuiveren en verder te ontwikkelen.

heilige geometrie en celdeling
heilige geometrie en celdeling

Zwangerschapsfasen en belang voor energetische therapie

Naarmate je eerder een trauma in je leven meemaakt is het effect op jouw gezondheid en levensgeluk groter. Het onderbewuste stuurt krachtige in jouw leven naarmate jij meer open stond qua aura en jouw energievelden subtieler waren. Je had nog geen olifantenhuid als embryo of baby. Dit is een zeer belangrijk uitgangspunt. Om die reden is het van het grootste belang dat een energetisch therapeut een onderzoek doet naar jouw prille levensfase in de baarmoeder bij jouw moeder. Te meer daar in de zwangerschap 6 fasen zijn te onderkennen:

  1. bevruchting
  2. embryo
  3. volgroeide baby
  4. geboorte proces
  5. acceptatie proces
  6. aanpas proces

Aan elk van deze fasen is een heilig geometrie patroon gekoppeld. Het balanceren is de essentie van mijn energetische therapie informatie! En ook emoties zoals depressies en verslavingen. Zodra een baby volgroeid is en klem komt te zitten kan hij of zij later in het leven depressies ontwikkelen. Ook als baby kon je geen kant op, zat je vast gevangen, geen energie voor nieuwe richtingen. Maar 1 doel niet geboren worden of juist wel? Duurt het geboorte proces erg lang en is er een heftige strijd dan kan je later in je leven de neiging ontwikkelen om continue strijdtoneel op te zoeken. Hierdoor kan je nooit de vruchten plukken van jouw inspanningen. Dit zijn allemaal blokkades uit de levensbloem waar je later in je leven jarenlang in vast kan lopen. Voor mij de basis voor het vorm geven van de traumaverwerking therapie.

Tijdens de therapie is het van cruciaal belang om vast te stellen of er tijdens de zwangerschap van de client in de baarmoeder destijds traumatische ervaringen zijn opgetreden. In tegenstelling tot EMDR therapie is energetische therapie een met wortel en tak uitroei methode voor jouw zielsverdriet. En bovendien veel minder een manier symptoombestrijding.

Energetische therapie en blauwdruk

Blokkades of zwarte gaten in de aura als gevolg van trauma’s kan energie laten verdwijnen in een gootsteen putje, waardoor het licht niet verder schijnt naar de volgende laag. Patiënten kampen dan met zeer specifieke te herkennen emotionele thema’s voor elke specifieke laag vanuit de blauwdruk. Het gaat immers om licht wat ook energie is.

expansie innerlijk licht
innerlijk licht wat steeds verder schijnt

Bereikbaarheid energetische therapie praktijk ook online

Therapie in praktijk en online in het Nederlands, Spaans en Engels.

profile-pic

Corona en ernstige benauwdheid met hoge koorts in de acute fase

Was al eens eerder in 2019 bij Jyo geweest in zijn praktijk i.v.m. huidklachten en met name galbulten. Op advies van derden. In maart 2020 had ik een Corona infectie. Hoge koorts, enorm zweten (van koorts), zeer zwak (kon met moeite nog naar de wc lopen, niet douchen en toename benauwdheid met ademhalingsfrequentie van tussen de 24-30 per minuut. De indicatie voor ziekenhuisopname destijds wat ik niet wilde. Had dus last van een acute fase van Corona en was al 6 dagen zeer ziek door Corona maar op dag 6 was de allerslechtste dag. Heb slechts 1 consult op afstand van Jyo ontvangen en een aantal keer contact gehad via mijn vrouw over of het effect van de behandeling op de klachten gedurende die dag. In de loop van 12 uur knapte ik als een wonder op: de snelle ademhaling werd langzaam weer normaal, koorts zakte, zweten was voorbij en in loop van ruim 1 week weer hersteld en aan werk. Ik kreeg wel de instructie dat als de situatie erger zou worden, ik de huisarts moest bellen. Nadien nog maand moe maar goed hersteld verder van Corona Het is ongelooflijk wat Jyo kan (zelfs op afstand dus). Ik weer dus niet wat hij al die uren precies gedaan heeft toen ik zo ziek naar adem lag te happen. Ik snap ook niet hoe het kan, maar het voelde na circa 12 uur als een 'wonderbaarlijke genezing'. Ik heb echt het gevoel dat ik door zijn krachten door de heftige acute fase van Corona ben gekomen zonder ziekenhuisopname, hij heeft waarschijnlijk hiermee mijn leven gered. Ik ben hem natuurlijk erg dankbaar. Ik wil niet met eigen naam genoemd worden of geciteerd worden maar wel met een gefingeerde naam. Bedankt

Willem P.

En persoonlijk face2face in de volgende omliggende plaatsen in de regio Haarlem. Heemstede, Bennebroek, Haarlem, Hoofddorp, Zwaanshoek, Vogelenzang, Overveen, Bentveld, Zandvoort, Vijfhuizen, Bloemendaal, Santpoort-zuid, Santpoort-noord, Hillegom, Lisse, Sassenheim, Aerdenhout, Driehuis, Velsen-Zuid, Velserbroek, IJmuiden, Amsterdam, Zwanenburg, Halfweg en Badhoevedorp. In het geval van een relatiecrisis kies dan beiden voor spirituele relatietherapie. De therapie heeft wat mij betreft als doel jouw innerlijk licht in de buitenste ring uit te laten schijnen. Jouw volledige potentieel met goddelijke vermogens benutten. En helemaal in je kracht komen door deze ruimte helemaal weer in te nemen. Het is geen onzin en je kan vergoeding krijgen. De ervaringen van cliënten zijn goed. Dan heeft het goed gewerkt die energetische therapie!

DutchEnglishGermanItalianRussianSpanish