JyotishaTat

Van overleven naar Leven

Energetische Therapie

Home » Therapie » Wat is energetische therapie?

Energetische therapie onzin?

Energetisch therapie werkt krachtig door het uitlijnen van patiënten. Dit is een persoonlijke interpretatie en definitie. Wat staat er scheef of is in elkaar gestort? Welke trauma lading zit in een bepaalde laag? Het is een spirituele therapie of paranormale therapie. Op de energetische therapie opleiding op HBO niveau is dit onderwerp van uitlijnen nimmer behandeld. Elke energetisch therapeut werkt ook anders afhankelijk van paranormale gaven. Kijk voor energetische therapie ervaringen bij klanten vertellen.

energetische therapie appel van levensboom  veld
energetische therapie appel aan levensboom veld

De ontwikkeling van een energetisch therapeut

Eerst zie je de witte aura laag om clienten, vervolgens kleuren in de aura, daarna of daarnaast zie je of voel je de condities van de chakra’s en uiteindelijk zie je en voel je de conditie van de heilige geometrie om iemands lichaam heen. Weer later kijk je alleen naar de voltrekking van de healing op afstand en doet een goddelijk aspect het hele werk. Het helderweten bevestigt dat de healing op afstand gereed is.

energetische therapie taurus
energetische therapie taurus of appel veld

De geometrische figuren zijn van oudsher in de kloosters van alle religies zeer geheim gehouden. Ze vertegenwoordigen een goddelijk aspect van de creatie en maken deel uit de blauwdruk van onze ziel. En het ontwerp waarlangs onze celdeling groeit van de eerste cel naar miljarden lichaamscellen. De vormen zijn over de hele wereld gevonden in deze cirkel patronen zoals in onderstaand figuur.

goddelijke blauwdruk
blauwdruk en energieveld voor energetische therapie

De eerste 10 celdelingen van ons leven

In deze blauwdruk en celdeling ontvouwen zich bij elke celdeling nieuwe geometrische patronen welke later de gezondheid in grote mate bepalen.

energetische therapie
energetische therapie en celdeling

Celdeling verloopt als volgt 1-2-4-8-16-32-64-128-256-512 cellen binnen de ovum of eicel. Zodra je het geheel van 1 deelt door 49 ontstaat het cijfer 0,020408163264128256512. Zie je de celdeling achter de komma? (2,4,8,16,32,64,128,256,512) Is de energetische blauwdruk niet magisch! Deze celdeling of mitose verloopt in het begin langzaam zoals je in bovenstaande illustratie ziet.

Nummer 49 is in de numerologie het nummer van de creatie en is bovendien het aantal dagen in het Tibetaanse Dodenboek. Een studie van dit boek laat je inzien dat het boek meer over de creatie van leven gaat dan over de dood.

Als energetisch therapeut is het wel handig om van deze blauwdruk op de hoogte te zijn. Ga hier nu niet dieper op in. Wel bieden we voor geïnteresseerden een retraite programma om aan de hand van deze celdeling jouw bewustzijn te zuiveren en verder te ontwikkelen.

heilige geometrie en celdeling
heilige geometrie en celdeling

Zwangerschapsfasen en belang voor energetische therapie

Naarmate je eerder een trauma in je leven meemaakt is het effect op jouw gezondheid en levensgeluk groter. Het onderbewuste stuurt krachtige in jouw leven naarmate jij meer open stond qua aura en jouw energievelden subtieler waren. Je had nog geen olifantenhuid als embryo of baby.

Om die reden is het van het grootste belang dat een energetisch therapeut een onderzoek doet naar jouw prille levensfase in de baarmoeder bij jouw moeder.

Te meer daar in de zwangerschap 6 fasen zijn te onderkennen:

  1. bevruchting
  2. embryo
  3. volgroeide baby
  4. geboorte proces
  5. acceptatie proces
  6. aanpas proces

Aan elk van deze fasen is een heilig geometrie patroon gekoppeld. En ook emoties zoals depressies en verslavingen. Zodra een baby volgroeid is en klem komt te zitten kan hij of zij later in het leven depressies ontwikkelen. Ook als baby kon je geen kant op, zat je vast gevangen, geen energie voor nieuwe richtingen. Maar 1 doel niet geboren worden of juist wel? Duurt het geboorte proces erg lang en is er een heftige strijd dan kan je later in je leven de neiging ontwikkelen om continue strijdtoneel op te zoeken. Hierdoor kan je nooit de vruchten plukken van jouw inspanningen.

Tijdens energetische therapie is het van cruciaal belang om vast te stellen of er tijdens de zwangerschap van de client in de baarmoeder destijds traumatische ervaringen zijn opgetreden. In tegenstelling tot EMDR therapie is energetische therapie een met wortel en tak uitroei methode voor jouw zielsverdriet. En bovendien veel minder een manier symptoombestrijding. Kijk voor de energetische therapie vergoeding bij tarieven.

Energetische therapie en blauwdruk

Blokkades of zwarte gaten in de aura als gevolg van trauma’s kan energie laten verdwijnen in een gootsteen putje, waardoor het licht niet verder schijnt naar de volgende laag. Patiënten kampen dan met zeer specifieke te herkennen emotionele thema’s voor elke specifieke laag vanuit de blauwdruk.

expansie innerlijk licht
innerlijk licht wat steeds verder schijnt

Bereikbaarheid energetische therapie praktijk en online

Energetische therapie online in het Nederlands en in het Engels. En persoonlijk face2face in de volgende omliggende plaatsen in de regio Haarlem. Heemstede, Bennebroek, Haarlem, Hoofdorp, Zwaanshoek, Vogelenzang, Overveen, Bentveld, Zandvoort, Vijfhuizen, Bloemendaal, Santpoort-zuid, Santpoort-noord, Hillegom, Lisse, Sassenheim, Aerdenhout, Driehuis, Amsterdam, Zwanenburg, Halfweg en Badhoevedorp.

Energetische therapie heeft wat mij betreft als doel jouw innerlijk licht in de buitenste ring uit te laten schijnen. Jouw volledige potentieel met goddelijke vermogens benutten. Dan heeft het goed gewerkt de energetische therapie !