Meteen naar de inhoud
Home » Innerlijke strijd?

Innerlijke strijd?

Innerlijke strijd bij een client is een intern ego gevecht. Het mentaal denken is hyper actief in de vorm van saboteurs om juist niet naar de oude pijn te willen gaan. Destijds heeft de oude pijn het ego gecreëerd of te wel een allergische reactie bij situaties of personen. Of een afstand of dualiteit weg van de eenheid van de ziel. Het leven blijft zich voor jou ontvouwen met gebeurtenissen of vermoeiende patronen welke jou op de oude pijn blijven wijzen. Dit bewustzijn of inzicht om verbanden te zien tussen de problemen van het heden en de oude gebeurtenissen of levenspatronen daar help ik cliënten mee. Daarvoor zijn wel een drietal randvoorwaarden nodig anders trek ik aan een dood paard. Het kost dan veel energie en de kans op een succesvolle groeisprong is dan ook nog eens klein. 

innerlijke strijd

innerlijke strijd is iets natuurlijks zoals in de natuur

Drie randvoorwaarden welke innerlijke strijd opgeven

De innerlijke mentale strijd opgeven en toewijding voor het behandel of coach plan gaan hand in hand. 

Blijf je in de “Ja Maar Modus” hangen dan is het moment daar nog niet en kan ik jou op dit moment niet verder helpen. Je blijft dan in een innerlijk conflict hangen en dat kost mij te veel energie om het blijvend te doorbreken. Je zielsverdriet en crisis is nog niet groot of diep genoeg om een bepaalde mate van overgave te kunnen betrachten. 

Wil je geen oude pijn omarmen, omdat je niet terug wil naar het verleden dan kan ik je ook niet verder helpen. Dit blijft een continue thema, omdat zodra je bewustzijn hoger wordt – door het dichten van energielekken en het zuiveren met de heilige geometrie –  jouw oude pijn  intenser ervaren wordt. Dus deze grondhouding kan niet ontbreken. Lees voordat je dit beslist eerst meer over de gevolgen van een trauma op je leven. 

Blijf je anderen de schuld geven en is er geen mate van zelfreflectie aanwezig dan kan ik je ook niet verder helpen. Deze grondhouding maakt het werken met jou voor mij te belastend en te ingewikkeld. Er zal ook onvoldoende vooruitgang geboekt worden. Is er onvoldoende voortgang dan weet ik wie de schuld krijgt en wordt een gepland  consult zomaar met een smoes afgezegd.

Samengevat innerlijke strijd opheffen : wil vanuit mijn verantwoordelijkheid voorkomen “Parels voor de zwijnen te gooien”. Zodra je echt qua bewustzijn en compassie wilt groeien, openbaar ik je graag die parels welke gedurende een 30 jaar lange zoektocht – langs de beste leraren ter wereld – tot mij zijn gekomen.

Dus 3 kernwoorden: 1 Overgave 2 Naar oude pijn toe en mentale saboteurs negeren  3 Zelfreflectie. Daarmee kan je eens en voor altijd de innerlijke strijd opgeven.